miércoles, 14 de julio de 2010

Cuart dia de campus.


El camí de l'aigua ens esperava. Com de costum, després dels jocs de matí tocava l'esmorzar. Es nota que hem superat l'ecuador del campus i els nanos apuren al màxim el temps dins del llit.
Després d'esmorzar ens hem posat les bambes de muntanya i a caminar. Durant aproximadament una hora i mitja hem iniciat el camí de l'aigua, fins a l'Ermita i al Pont del Remei. Un cop allà ens hem banyat al riu: l'aigua estava congelada i els més valents s'han atrevit a tirar-s'hi. Després de refrescar-nos hem iniciat el joc de pistes: al llarg del camí hi havia 6 pistes amagades que cada grup havia de trobar. En cada pista hi havia un tros d'endevinalla i , al completar les 6 pistes havien d'ordenar la frase i endevinar-la: el grup que trigués menys temps en realitzar-ho serà el guanyador de la prova.
Després del joc de pistes hem tornat al riu i a dinar: ens hem emportat els entrepants i hem menjat a la bora de l'aigua.
Un cop de volta a l'escola, desfent el camí inicial, hem anat a la piscina i a la dutxa.
L'activitat de nit d'avui era el casino: els hi hem donat diners de paper i durant algo més de una hora s'han sentit com verdaders jugadors de póker, blackjack...
Avui ha sigut un dia diferent: demà retornem als entrenaments i a les competicions.
Ara toca anar a dormir, demà ens espera un dia ben llarg.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Segur que a l'hora de banyar-se al riu hi havia pocs "valents" i molts "prudents",...però l'excursió haurà valgut la pena. Finalment es va banyar algú? Pares Gerard B.