sábado, 10 de julio de 2010

Sisè dia de campus








.

El penúltim dia del campus ja està en marxa i els nanos estan 'a tope'. Avui, però, és un dia diferent: ve en Roger. Hem canviat el torn d'entrenaments i competicions. Pel matí hem fet les competicions ( 3x3, 5x5) i per la tarda hem entrenat: el Roger ha anat passant per cada grup d'entrenament i els nanos han compartit una estona amb ell.

Després de la dutxa, cada un dels nens s'ha fet la foto amb el Roger i ell a passat per cadascun a firmar bambes, samarretes o pantalons.










Després ha contestat les diferents preguntes que els nanos li anaven formulant.









A la nit, la última nit, cada nen i monitors han preparat uns cors que hem penjat a la sala de festa: en ells es dedicaven unes boniques paraules als seus companys durant aquest campus.
Hem entregat els diplomes als guanyadors i guanyadores de les diferents activitats fetes durant la setmana i després la música ens ha unit tots en un dels moments més emotius del campus.









Això ja s'acaba, i demà acabarem les competicions i de tornada cap a casa: les llàgrimes a la cara de cadascun de nosaltres mostren el bon treball fet per tots durant aquesta GRAN SETMANA.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola!
Tindrem blog els del segon torn?
Ho estem desitjant!!!!!!!
GRÀCIES