lunes, 5 de julio de 2010

PRIMER DIA DE CAMPUS

Diuen que no hi ha 2 sense 3, i nosaltres ja comencem el 6è campus, i per tercer any al Pont de Suert. Els objectius, però, no han canviat : disfrutar i fer disfrutar a tots els nostres companys amb els que compartirem aquesta setmana.
Una seixantena de nens i nenes s'han calçat les bambes un cop han quedat definides les competicions; es nota que feia dies que ho esperaven.
Per començar, un bon entrenament on han quedat definits tots els grups que junts milloraran dia rere dia: el treball tècnic serà molt elevat i a mesura que abansin els dies, la tàctica assumirà cada cop un paper més important.
Una dutxa més que merescuda, un bon sopar per recuperar forçes i cap a l'activitat de nit. Avui consistia en jocs de coneixença; es important que des d'un bon inici els nanos es relacionin tots entre ells per tal de facilitar la convivència: els grans han d'ajudar als 'peques'.
El primer dia de campus ja s'acaba, i demà tindrem el primer contacte amb la piscina i les competicions: el campus ja està en marxa.

Jordi Rovira.

No hay comentarios: