jueves, 8 de julio de 2010

Quart dia de campus

El cansament acumulat ja comença a notar-se i avui a més d'un li ha costat aixecar-se del llit. Avui hem completat l'excursió pel Camí de l'aigua.
Desprès dels jocs de matí i de l'esmorzar ens hem calçat les bambes i a caminar. Durant aproximadament una horeta hem anat avançant en el camí fins arribar al Pont i a l'ermita del remei. Un cop allà els més valents s'han banyat al riu: l'aigua estava ben neta, però també ben freda.
Abans de dinar hem iniciat el Joc de pistes: cada grup de convivència amb el seu monitor han anat fent tot un seguit de pistes amagades pel bosc; cada pista contenia una part de la frase que al completar totes les pistes havien d'ordenar i encertar l'endevinalla. A l'arribada, l'aigua del riu ja no els hi semblava tan freda: el sol picava de valent.
Hem dinat a prop del riu i després hem tornat cap a l'escola, tot seguint el camí de l'aigua.
Per acabar la tarda, la piscina ens ha relaxat a tots. Una bona dutxa i a veure el partit: tots els nanos han gaudit amb el gol de Puyol i han fet el joc de nit la mar de contents: El casino.
Tots semblaven verdaders professionals amb el joc, i més d'un i de dos han deixat 'pelats' a la banca. Per moments s'han sentit veritables jugadors de póker o blackjack, entre d'altres.
El dia a sigut un èxit i demà retornem als entrenaments i les competicions.
La cosa no pot anar millor.


Jordi Rovira

No hay comentarios: