miércoles, 7 de julio de 2010

Tercer dia de campus

Avui iniciàvem les competicions, i els nanos s'han llevat amb una energia especial. Com al matí anterior, despres dels jocs de matí hem baixat a esmorzar i cap a entrenar.
Els entrenaments els hem programat de manera progressiva: els varem iniciar amb una carrega bastant important de tècnica individual i poc a poc hem anat augmentant el treball tàctic. Avui hem iniciat el 3x3 amb bot i sense bot, a més del treball que ja veníem fent.
Els nanos han tornat a participar amb tota la seva il·lusió, intentant competir al màxim.

El bon treball s'ha vist recompensat amb la piscina, on han pogut relaxar-se, desconectar,
refrescar-se i riure.









Tots esperàvem l'hora de dinar, i desprès d'un temps a les habitacions preparant els balls i cançons de dijous i divendres, hem retornat a les competicions : avui era el torn del 3x3 i el 5x5. De nou els nanos han tornat a mostrar la seva millor cara i han disfrutat com mai i de la millor manera que saven fer: amb el bàsquet.
Tots estan impacients perque arribi en Roger , i també una mica espectants: demà toca dia Sorpresa.

Desprès de sopar tocava acabar el dia amb el joc de nit: FUROR, on han competit nois contra noies en diferents proves de paraules i cançons: la victoria ha sigut per l'equip de les nenes, tot i que l'esforç dels nens be mereixia l'empat.
Desprès d'un gran dia tots agafarem el llit amb ganes: demà disfrutarem de valent.

Jordi Rovira

No hay comentarios: