martes, 6 de julio de 2010

SEGON DIA DE CAMPUS

Gràcies als jocs de convivència, el primer matí de campus ja estem tots 'a tope'. Els nanos s'han llevat a les 8'15 amb les piles carregades i per habitacions han baixat a fer els jocs de matí, previs al esmorzar.
Desprès d'un treball intens de hora i mitja d'entrenament, hem anat a la piscina: el treball de tècnica individual, situacions de 1x1 i de 2x2 amb bots i sense, be mereixien una capbussada.
Els nens i nenes han pogut recuperar-se amb un bon dinar i desprès amb el temps lliure: havíen de preparar, per habitacions, una disfressa per la gimcana de la nit (gimcana de Haloween), juntament amb el crit de guerra. La gimcana consistia en diverses proves repartides per l'escola, on cada habitació havia de superar-les de la millor manera que poguès, amb el handicap de dur la disfressa.









Per la tarda hem iniciat les competicions de Two- ball, Shooting Game, i habilitats. Demà serà el torn del 3x3 i 5x5. A més, durant els entrenaments, cada grup fa la competició de tirs lliures i triples.
El berenar és important per recuperar energies i anar una estoneta a la piscina


Desprès de sopar tocava la gimcana: ha estat tot un éxit , i tots i cadascun dels nanos han tret les seves millors armes per tal de poder superar les proves que els monitors els hi hem anat plantejant.

23'30 silenci i a dormir; demà ens espera un altre dia, i com sempre, més i millor.


No hay comentarios: