miércoles, 1 de julio de 2009

Tercer dia de campus. Dimarts 30 de juny.

Ens aixecàvem per segon cop i, de nou, per habitacions, iniciàvem els jocs de matí. Cada día l'habitació realitza un joc diferent.

A la mateix hora de sempre tocava un bon esmorzar i a cap entrenament. Avui hem rotat els entrenadors amb un altre grup diferent al habitual: hem seguit treballant tècnica individual i situacions de 2x2 i 3x3: hem iniciat l'entrenament amb un exercici d'escalfament i una bona rotació d'estiraments.Seguidament, hem donat importància als fonaments més bàsics, fent insistència a la bona conducció de la bola amenaçant sempre l'aro amb la mirada, amb exercicis de progresiva dificultat, afegint canvis de ritme i de direcció.

A les 11'30 cap a la piscina fins les 13'30, que hem pujat a les habitacions, ens hem cambiat i a dinar: llenties de primer i llibrets de carn amb patates de segon, amb un flan per acabar.

Una estoneta de repòs acabant de preparar els pasos de la canço per l'activitat de dijous nit i a les 16'oo, cap al pavelló on avui la competició era el 3x3. Ens hem repartit en tres pistes(una de grans i les altres dues de petits) i hem anat fent rotacions entre els diferents equips: els nanos han aplicat al 3x3 algunes de les coses que durant el matí havíem treballat.

Finalitzada la competició i com el temps a estones no acompanyava hem substituit la piscina de la tarda per 5x5 lliure al pavelló, també aplicant rotacions i fent partits de 10 minuts. Una dutxa, berenar i a reposar una mica abans de baixar a sopar.

Per acabar un bon dia de campus quedava l'activitat de nit, avui Furor, competint nens i nenes: diferents proves de paraules encadenades, la frase continuada, dedicar una canço e interpretar-ne dues. La victoria final, ajustadísima, ha sigut pels nois.


Tots, grans i petits, hem disfrutat com mai i ens hem ficat al llit amb un bon sabor de boca. A descansar, que demà ens espera una gran excursió: seguirem el 'Camí de l'aigua.'

Demà us ho expliquem.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ens agrada saber que us ho passeu molt bé!!