sábado, 11 de julio de 2009

6è dia de campus. Divendres 10 de Juliol.


Últim matí que els nanos es lleven a les 8'15. Demà els deixarem dormir una estoneta més.

Després d'un bon esmorzar com cada matí i un entrenament al cent per cent on hem aplicat tots els conceptes treballats, s'ha vist una notable millora en els fonaments de cada jugador.

Una bona capbussada abans de dinar i després de menjar-nos uns excel·lents canelons hem preparat la cançó de la nit i cap a les competicions: avui de nou tocava el two-ball, el shooting game, el concurs d'habilitats, 3x3 i acabar el 5x5. Demà es disputaran, davant de tots els pares, les finals de cadascuna de les competicions.



La piscina ens esperava, després de berenar, per fer l'últim bany. Hem tornat cap al pavelló perquè es dutxessin i han pujat a les habitacions per descansar un ratet abans de l'últim sopar.
A les 22'15, després de sopar i arreglar-nos tots, començava l'activitat de nit.
Avui, com activitat , tocava la cançó final: durant tot el campus cada grup s'ha inventat una lletra parlant de les activitats que s'han realitzat i les anècdotes que han viscut. Desprès tocava la festa de 'Love and friend': hem montat una petita discoteca i a la paret cada nen ha penjat els cors que ha fet pels seus companys.
Al final, amb l'última cançó, tots ens hem abraçat i mentre que alguns han pogut aguantar les llàgrimes, alguns altres les han deixat anar.
A les 24'00 ja eren tots als llit. Ha sigut un campus genial, que demà posa punt i final amb la cloenda. L'any que bé més i millor.
Jordi Rovira, monitor.

No hay comentarios: