viernes, 10 de julio de 2009

5è dia de campus. Dijous 9 de Juliol.

Comença a arribar la recta final del campus. Demà divendres serà l'últim dia i dissabte els pares se'ls emportaran de nou cap a casa. Ningú vol que això acabi.


Avui, de nou, després del joc de matí i l'esmorzar, hem anat a entrenar. Hem seguit amb el nostre entrenament de perfecció de tècnica individual, passe i tir. Com altres vegades, s'ha començat amb un nivell d'exercicis més senzill i s'ha anat augmentan la dificultat progressivament: el treball dels nanos és excepcional i la seva entrega és total.


Pràcticament dues hores d'entrenament. Després tocava anar a la piscina, desconectar de bàsquet i passar una bona estona tots plegats.

A les 14'00 dinaven i després pujaven a les habitacions a preparar la cançó o ball del joc de nit. Aquesta nit tocava Operación Triunfo: durant el campus els nois i noies han preparat un ball i avui cada habitació l'ha cantat davant de tots. També s'ha de dir que els monitors també s'han preparat el seu ball.
El jurat, format pels monitors, els han valorat i els hi ha donat la seva opinió. Després del ball dels monitors, els nens els han valorat a ells.

Abans, però, seguien les competicions: avui torn del 5x5, grans per una banda i petits per l'altre. A les 17'45 han berenat, piscina i dutxa.

A les 21'00 sopaven i a les 22'00 començava Operación Triunfo.






Demà és l'últim dia de campus; això ja s'acaba i tots volem aprofitar els minuts que ens queden amb un somriure d'orella a orella.






3 comentarios:

Anónimo dijo...

LO DELS BLOGS ES FANTASTIC, PERO ENS AGRADARIE VEURE MES FOTOS,HI HA ALGUNES FOTOS QUE NO ES PODEN VEURE MES GRANDS, ESPERO QUE EL MEU FILL HO HAGI DISTRUTAT A TOPE!!!!

Anónimo dijo...

Eiii!!!!; veiem que us ho esteu passant d'allò més bé, igual que nosaltres molts records des del Campus dels Sergio Busquets.
Els monitors del campus del SERGIO.... UNA ABRAÇADA!!!!

Monitors Grimaus dijo...

Estem segurs que el teu fill s'ho ha passat tan bé com nosaltres. Mirarem de posar més fotos avui ok ?
Després aprofitar per dir que tindreu totes les fotos del Campus penjades en el blog perquè us les pogueu descarregar de manera molt fàcil.

Gràcies per el comentari, ens veiem demà al matí a partir de les 10:30h.