domingo, 5 de julio de 2009

Dilluns 6 de Juliol. Segon dia de campus.

Ens llevavem a les 8'15 per vestir-nos en un moment i baixar a fer, per grups de convivència, el joc de matí. Cada grup realitzarà una activitat diferent cada dia.

A les 9'30 ja haviem acabat d'esmorzar i a les 10'10 ja erem al pavelló per fer-li les preguntes al Roger. Cada grup s'havia preparat durant el dia d'ahir unes preguntes per fer-li.
Després els nanos es van fer la foto individual amb en Grimau i seguidament els hi va firmar les peces de roba que portaven.

Sobre les 10'40 ens preparàvem per grups d'entrenament i vam realitzar una sessió de 5o minuts.
En Roger va passar per cada un dels grups i es va despedir de tots.

Al final tots junts ens vam fer la foto de despedida i cap a la piscina.




Desprès d'una estona de relax a l'aigua i de un bon dinar, van descansar a les habitacions preparant la disfressa de l'activitat de nit: cada grup es preparava una disfressa.

A les 16'00 començàvem l'entrenament de la tarda fins les 17'30. Com que el temps no va acompanyar, vam berenar i ens vam quedar allà fent partits de 5x5.
En finalitzar-los, una bona dutxa i una estoneta lliure abans de sopar.
Després, cada grup es va posar la disfressa, incluint els monitors que també se'n van fer una, i van anar passant una serie de proves que nosaltres els vam plantejar. L'últim dia coneixeran el nom del guanyador de la 'Gimcana de Halloween'.

Després de riure i disfrutar tots junts, tocava rentar dents, silenci i a dormir.
Demà toca un dia de treball, el qual a la tarda començarem les competicions.


2 comentarios:

David Berzal dijo...

Aqui, desde Barcelona, és molt entranyable i emotiu veure l'actualitat del Campus que aneu publicant a diari. MOLTES GRACIES. Sou el millors !!!!

Anónimo dijo...

SOU ELS MILLORS!!!!!, PERÒ TOTS NECESSITEM VEURE MÉS FOTOS, QUE SABEM QUE LES TENIU, VINGA! QUE JA US TROBEM A FALTAR!!!!!!!!!!