sábado, 4 de julio de 2009

6è dia. Divendres 3 de Juliol

És l'últim dia del càmpus. Demà arriven els pares per tornar cap a casa.


A més, també és un dia especial, arriba en Roger Grimau, que estarà amb ells durant tot el dia d'avui i de demà; han entrenat, s'han fet les fotos, li han fet les preguntes que volien sapiguer i desprès els i ha firmat les peçes de roba que els nanos volien. En Roger ha anat passant per cada grup d'entrenament i els hi ha montat un exercici. Els nanos han gaudit moltísim veien-lo fer els moviments que desprès ells executarien. Desprès, fora de la pista, ha parlat amb tots ells i ha sopat amb tots nosaltres.


Avui, com activitat de nit, tocava la cançó final: durant tot el càmpus cada grup s'ha inventat una lletra parlant de les activitats que s'han realitzat i les anècdotes que han viscut.



Desprès tocava la festa de 'Love and friend': hem montat una petita discoteca i a la paret cada nen ha penjat els cors que ha fet pels seus companys. En Roger Grimau, que s'ha quedat a la festa amb nosaltres, ha ballat amb tots els nanos i ha animat la festa. Tots ens hem anat a dormir amb dues sensacions: la primera, de bona, que ha sigut un càmpus genial; la segona, la menys bona, que queda un any per tornar-lo a repetir.



Ja per acabar un nen de cada habitació ens explicarà algun dels moments del dia d'avui.


En Quim Salvans, de l'habitació 1, ens diu el següent:



''Avui ha sigut l'últim dia de càmpus. Al matí hem fet activitats, i després hem dinat. Més endavant a vingut en Roger Grimau: ens ha entrenat i ens ha signat a tots. Hem sopat i hem anat a la cuina a fer una mini discoteca. Ha sigut un càmpus genial.''





La Marta, de l'habitació 2: ''Avui hem anat a entrenar, ens hem dutxat i a vingut el Roger Grimau al poliesportiu. Li hem fet preguntes i ens hem fet fotos i ens a firmat. Hem anat a l'habitació ha esperar per sopar. Després hem fet la festa de despedida i ens hem anat a l'habitació a dormir.''





L'Ana Segura, de l'habitació 3, ens explica com s'ha sentit: '' Avui ha sigut un dia especial, a vingut en Roger Grimau i ens a ajudat a entrenar. Ha sigut la meva nit preferida perquè hem fet ball.


Al càmpus he après molt de bàsquet i he fet molts amics, ha sigut molt divertit."





El Guillem Arrèbola ens diu: "Avui hem decidit qui s'emportava el premi llimona i taronja de monitor i nens. A vingut en Roger.Hem escrit en uns cors cartes d'amor pels amics i monitors. Al final hem fet una festa amb molta música. Aquest càmpus és el millor que hi ha!".




De l'habitació 5, en Pau Farré: "Avui hem cambiat l'ordre: al matí hem fet competicions i per la tarda entrenaments perquè venia en Roger Grimau: ens ha vist entrenar. Desprès de les competicions hem anat a la piscina i a dinar. Després de l'entrenament ens hem fet fotos amb el Roger i hem anat a sopar i per la nit hem cantat les cançons i hem fet la discoteca''.



De l'última habitació, la 6, en Modesto: '' Després de despertar-nos ens hem vestit ràpid i hem començat la competició.


A la tarda, amb el Roger Grimau durant un parell d'hores, i després hem fet les fotos de record amb ell i ens ha firmat la roba amb dedicatories.''


Això ja s'acaba i, la valoració, claríssima: uns nanos de 10!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

l'any que ve el campus ha de ser de 2 setmanes o com a minim 10 dies sisplau que s'ha fet molt curt!!

Aida Pérez Esteve dijo...

Nomes ha pasat 3 dies i ja us trobo a faltar!
A les nenes, als monitors, als nens, i al Roger...
I qui hagi escrit el comentari te raó l'any que ve que sigui més llarg!
A pasaro bé!
Records!!
Fins l'any que be!!

SNK SPORT dijo...

Gracies Aida, nosaltres tambe et trobem a faltar i esperem que us hagueu passat molt be i com tu dius que l'any que ve arribi aviat,salutacions de part dels monitors.

monica dijo...

Hola a tots,
Soc la mare del Pepe Llimona, del primer torn i haig de dir.vos que tambe el Pepe ha tornat encantat, que ja está parlant del proper campus, que tambe l'ha trobat molt curt
Vull donar.vos les gracies per tot el vostre esforç i dedicacio, que es reflecteix en la satisfaccio dels nois i les ganes que tots tenen de tornar.

Anónimo dijo...

ese pepe k amo!!
et trobem tots molt a faltar pro l'any que ve tornarem a venir tots!
ets un crack!