viernes, 3 de julio de 2009

Dijous 2 de Juliol. 5è dia de càmpus.

Després d'un apassionant dia d'excursió i aventura, avui tocava retornar els entrenaments i a les competicions.
Un cop acabat el joc de matí i l'esmorzar, a les 9'45 iniciàvem els entrenaments: hem seguit amb el nostre treball de millora de fonaments augmentant la dificultat dels anteriors.La segona part de l'entrenament l'hem dedicat al treball d'espais en el camp amb el 2x0 i el 2x2: passar, tallar i treballar el pase al jugador que talla.

A les 11'45 ja erem a la piscina i després d'un més que merescut bany i, posteriorment, un bon dinar, hem tingut una estona de descans a l'habitació preparant el ball del joc de nit: operación triunfo.
Com sempre, les competicions les realitzem per la tarda : avui novament torn del two-ball, el circuit d'habilitats i el 'shooting-game' , un nou joc de tir per equips desde diferents posicions del camp.
Per la tarda una capbussada a la piscina i després de sopar hem realitzat l'activitat de nit: O.T.

Els nanos han preparat durant el càmpus una cançó per ballar i/o cantar avui. Per habitacions han sortit un grup rere l'altre i el jurat, format per alguns dels monitors, els hi feia una valoració. Al final els monitors han fet el seu ball i alguns dels nois i noies els han valorat.
L'Ot Brià, de l'habitació número 1, ens explica com ha passat l'estona del joc: '' Avui a la nit hem fet Operación Triunfo. Hem rigut molt i hem vist cantar i ballar als nostres companys. Alguns nens han fet de jurat.Hem passat una gran nit.''

La última nit es sabrà quina és la canço guanyadora.

Demà ja sóm divendres, penúltim dia de càmpus i última nit: s'apropa el comiat; les coses millor no poden anar.






JORDI , monitor.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Segur que s'ho estan gaudint molt, ja tinc ganes de veuere a la meva filla i m'ho expliqui tot. Aixo de penjar un diari es fantàstic, de totes maneres m'agradaria veure més fotos.

SNK SPORT dijo...

Fotos en fem moltes Lourdes i les tindreu totes ja sigui via meil o web, pero per fer el comentari dek dia potser seria massa farragós.

Encara que mirarem la proposta