sábado, 11 de julio de 2009

Últim dia de campus. Disabte 11 de Juliol

Ens aixecavem tots a les 8'45 per baixar a fer l'últim esmorzar.

Això ja s'acaba i ràpidament pujaven a les habitacions per acabar de fer la maleta i cap al pavelló.


Els pares arribarien a les 10'30 per començar la cloenda.

Després de donar la benvinguda a tots hem iniciat les competicions: hem deixat per l'últim dia les semifinals i finals de les diferents competicions que hem realitzat al llarg del campus i hem repartit els premis als guanyadors finals: campió de two-ball, tirs lliures, triples, habilitats, shooting game i MVP's entre d'altres..


També els nanos guanyadors dels diversos balls que s'han preparat al llarg del campus; l'han ballat davant els pares; tot s'ha de dir, els monitors també han fet el seu ball.
Al final, després de despedir als pares i donar les gràcies a l'Ajuntament per totes les facilitats que ens ha donat perquè tot anés sobre rodes, els monitors hem fet el passadís a tots els nanos i han anat passant un per un per rebre l'homenatje que es mereixen. Escoltant la cançó del campus i amb les emocions a flor de pell ens hem despedit tots i ens hem promès una última cosa: l'any que ve ens tornem a trobar tots aquí.

Ja per acabar, només donar les gràcies a tots els que heu participat i llegit el blog del campus i esperar que hageu disfrutat llegint les activitats que els nanos han fet aquí i us recordem que d'aquí poc us podreu descarregar totes les fotos que s'han anat fent als nens durant aquest campus.











L'any que ve, MÉS I MILLOR!
Jordi Rovira, monitor.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

m'ho he passat molt bé ha sigut un dels millors campus que he anat GRÀCIES!!!!!!!!!!I fins l'any que ve.


ESCO

Anónimo dijo...

¿quan penjareu totes les fotos del campus, tant del primer grup com del segon? Bones vacances.