miércoles, 8 de julio de 2009

7 de Juliol. Tercer dia de campus.


El campus ha escalfat motors: ja som tots una pinya i avui s'ha notat en la participació de tots units en les diferents activitats del dia.D'inici, el joc de matí, un bon esmorzar i a preparar la bossa per entrenar.Com que per la tarda tenen les competicions, els entrenaments del matí són de millora de fonaments: avui hem fet èmfasi en la millora del pase, del bot i de les diferents finalitzacions: han de saber que no sempre podran fer una entrada sols, i han de trobar els recursos suficients per poder sobreposar-se a qualsevol dificultat que els hi pugi sorgir en una finalització; també és molt important la recepció d'un passe, ja que d'aquesta depèn part de l'èxit.
Amb els més petits hem treballat intensament el bot amb una i altra mà i les entrades a bàsquet en 1x0 per esquerra i dreta, marcant bé les passes de cada cantó. La metodologia que seguim és fer-los jugar en diferents jocs en els quals estem treballant aquests fonaments sense que ells s'adonin del que realment estan treballant: disfrutar i aprendre a la vegada, una bona manera de fomentar l'aprenentatge d'aquest esport tant especial.
Un cop finalitzats els entrenaments, banyador i piscina: després de l'intens treball a pista, tots mereixíem un bon bany plegats. Després de dinar els nanos han gaudit d'una estona lliure: alguns han estat a les habitacions preparant balls i cançons, i els altres han baixat a jugar a bàsquet a la pista del col·legi.A la tarda s'han iniciat les competicions, grans i petits separats.Avui era el torn de 'two-ball', el concurs d'habilitats, el shooting game i el 3x3.El 'two-ball' són llençaments per parelles des de diferents posicions durant 1 minut, on cada posició té una puntuació diferent; el 'shooting game' són llençaments des de diferents posicions, també, però ara fins que no la fiquin d'aquella posició no poden passar a la següent.En total són 4 posicions( sota aro, tir lliure, triple, mig camp).
Els nanos han mostrat el seu esperit més competitiu, ajudant a grans i petits, amb una esportivitat excel·lent.Després de la competició, tocava l'últim bany del dia i cap a la dutxa.A les 21'00 estàvem sopant i a les 22'00 tocava l'activitat de nit: FUROR.Competien nens contra nenes: diferents proves de paraules encadenades, la frase continuada, dedicar una cançó i interpretar-ne dues. Aquest cop la victòria s'ha decantat pel bàndol de les noies.
Els somriures dels nanos es repetien segon rere segon: ningú volia que acabés, però a les 23'30 tocava descansar: demà ens espera un dia diferent, una activitat pel bosc, pel Pont del Remei. En definitiva, un altre dia per no oblidar. Demà us ho explicarem, segur que ells també ho faran a casa quan arribin.

1 comentario:

Monitors dijo...

Bon dia a tothom, avui anem d'excursió !!!!! Ens banyarem al riu i disfrutarem d'un joc de pistes !!!!!!